Brugt for mange penge over julen?

Lån penge online – hurtigt, nemt og effektivt. 

Julen har lige været om hjørnet og selvom de fleste storcentre endte med at måtte lukke ned, havde vi allesammen mulighed for at handle online. Nede i den lokale kiosk, så man hvordan flere danskere stod i kø (med afstand selvfølgelig), for at hente deres længe ventede pakker, så vi allesammen alligevel kunne lægge vores gaver under juletræet i år.

Januar udsalget kalder 

Sagen er den, at vi nu nærmer os udsalget. Det er dog allerede kommet os i forekøbet. Vi plejer at kalde det ”Januar-udsalget” men er det ikke på tide vi ændrer navnet, nu hvor udsalget allerede begynder i slutningen af december? Hvad med at kalde det juleudsalget? decemberudsalget? eller endnu bedre ”komogreturnerdinejulegaver-udsalget?” 

Om ikke andet er der mulighed for at spare penge på de høretelefoner man ønskede sig, som desværre i denne omgang ikke lå under juletræet. Det er nu du har muligheden for at gøre et kup! for hvem elsker ikke at spare lidt penge, på (måske nødvendige) ting, der lige skal få os til at føle os lidt mere selvsikre, her i det nye år?

Tips og tricks – vi gør det nemt for dig 

Her kommer der et par enkelte tips og tricks som du måske kan bruge for at spare penge i det kommende år. Et par simple råd kommer her. 

1. Køb ind én gang om ugen og lav en indkøbsliste. Der er mange penge at spare her. Vi danskere elsker jo at kaste ting i indkøbskurven, som vi først kommer i tanke om at vi tror vi mangler når vi står nede i Netto. 

2. Sammenlign priser på internettet. Vi hopper måske på det første og bedste tilbud vi ser, men hvad hvis vi lige tog os lidt ekstra tid og undersøgte om vi kunne få tingene ENDNU billigere. 

3. Tag cyklen, jeg lover du sparer mange penge på både buskort, benzin og udgifter hertil. Bonus er den ekstra motion og gode kondition vi får gratis!

4. Lav en opsparing som du ikke kan hæve fra. Få din bank til at låse pengene. På den måde skal du nok få råd til din drømmerejse, drømmebolig eller den tandlægeregning du måske ikke lige havde forudset. 

5. Lav mere mad i 2021. Det er både billigere, sundere og din ‘date’ vil helt sikkert være imponeret hvis du kan finde ud af at lave andet end kogte kartoffler. 

kan vi gøre mere for dig? 

Hvis tiden endnu ikke er til at opspare, kan du ihvertfald tjekke folkelånets hjemmeside ud. Her kan du låne penge nemt og sikkert online. 

se nærmere på Folkelånet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *