Tag et lån online trods RKI registrering

Som udgangspunkt er det ikke muligt at låne penge, få et dankort eller noget så almindeligt som et telefonabonnement, hvis man står i RKI som dårlig betaler. Der er dog nogle online banker der er villige til at låne penge trods en RKI registrering. Du kan finde rki lån her

Online banker er som udgangspunkt kendt for at være et sted, hvor du hurtigt og nemt kan låne penge og der stilles meget få krav til dig som lånetager. Det samme er ikke tilfælde, hvis du står i RKI. Om du kan låne vil det bero på en individuel kreditvurdering og de krav banken vil stille vil også være markant hårdere end ellers og renten vil også være langt højere. Derfor bør du nøje overveje om det er en god ide at låne, da du kan risikere at komme til at have en endnu dårligere økonomi end før.

Hvis du trods alt stadig vil låne bør du overveje om det er en god ide at låne så du kan tilbagebetale de lån af, der er skyld i at du står i RKI. Det vil ud over at give dig ekstra penge til at betale det dyre lån af med, samtidig med at du ikke længere vil være registreret i RKI og kan låne på normale vilkår.

Få et overblik over din økonomi

Som det allerførste bør du sikre dig at der er rum i din økonomi til at tage et lån. Har du mulighed for at tjene flere penge? Hvad har du af indtægter og hvad har du af udgifter. Forskellen er hvad du reelt har mulighed for at betale af på et nyt lån. 

Når du har et overblik over din økonomi bør du lægge et budget. Har du ikke erfaring med det findes der masser af skabeloner på nettet. Ellers spørg dine venner eller familie om de kan hjælpe dig. Det er vigtigt at dit budget ikke er så stramt, at der ikke er plads til en tur i byen i ny og næ. Det er de færreste der trives ved aldrig at have penge og det vil gøre dig sårbar i forhold til, om du kan overholde dine økonomiske forpligtigelser.